FREE SHIPPING ON ALL PRODUCTS

Faʻafeiloaʻi e asiasi i le Walksun Booth: 60229 Aso faʻaaliga: Feb 13th i le 15th ,2023 Tks.

FAAMATALAGA FAAALIGA

Magic show na faavaeina i le 1933 ma o le faʻaaliga sili ona faʻapolofesa faʻapolofesa i totonu o le Iunaite Setete ma o se tasi o faʻaaliga faʻavaomalo faʻavaomalo i le lalolagi.O fa'aaliga Saina o le a fa'atulagaina i le SOURCING SOURCING.I le masina o Iuni 2013, na maua ai e MAGIC le WSA, sa talimalo muamua e le WORLD SHOE ASSOCIATES, ma o le vaega seevae na faʻaalia iloga i le MAGIC SHOW ia Aokuso, faʻatoluina le tele ma avea ma faʻaaliga sili ona taua i le Iunaite Setete.

 

Fa'aaliga fa'ataulāitu o le a faia i le taulaga matagofie o Las Vegas

Matou te valaauliaina ma le faamaoni oe ma sui o au kamupani e asiasi i le matou fale i le Magic show i le 13thi le 15thFepu i Amerika.

O le ai ai ni seevae sopo fou, seevae savali, seevae vulcanized, ma seevae masani ma isi mea fou faʻapitoa faʻapitoa mo lau filifiliga i totonu o la matou fale.O oloa maualuga ma tau fa'atauvaga o le a fesoasoani ia te oe e fa'atau lelei oloa i lau maketi.

O le a le mea e sili atu, o loʻo i ai a matou 'au mamanu foafoa mo le fesoasoani ia te oe e mamanuina seevae faʻatau vevela, vaega QC nafa mo le puleaina lelei ma le au faʻatau faʻapolofesa mo le taulimaina o mea uma e te manaʻomia.

O se fiafiaga tele le feiloa'i ma oe i le fa'aaliga .Matou te faʻamoemoe e faʻatūina soʻotaga pisinisi mo se taimi umi ma lau kamupani i se taimi lata mai.

Fa'amolemole fa'alogo i le tatalainataimi

Aso fa'aaliga: Fep 13thi le 15th,2023

Fale fa'aaliga:60229

27E7E2E6F581AA093FDAD2E8E2D68361


Taimi meli: Ian-16-2023